Friday, April 3, 2009

Binoculars With Camera

Nutrirsi di energia vitale

L’uomo, essendo un essere vivente, si nutre di energia vitale, oltre che di vitamine, carboidrati, proteine, lipidi…

Quando mangiamo un frutto appena raccolto, non ne assimiliamo solo i principi nutritivi, ma anche la vitalità, che lo rende appetibile e digeribile. Un cibo ricco di vita riempie di vita il nostro corpo e reintegra più facilmente l’energia spesa durante la giornata.

Sarà capitato a tutti di sentirsi "Sold out" for not having more energy to continue and just want a good night's sleep. Sleeping, but also feeding with live food, or through deep relationships, receiving the planet's energy, air and water, it recharges "the pile" (ugly word, but clarifies the concept!)

Try such as walking barefoot on the grass, drinking water source, to love a person ... and you will feel rejuvenated.

How to recognize a living food?
There are several important factors:

reproductive capacity: the viability is expressed primarily in generating other life, for example, if you affect land a potato, an apple, a grain of wheat, they will resume their life cycle, when a piece of bread, jam, a polenta will never do it.

time from the collection: when a fruit is detached from the plant or vegetable is removed from the earth, they begin to lose vitality.

Method of preservation: drying maintains the vitality, whereas the freezing, canning or worse, in many cases killing the food.

cooking systems: in principle, the heat kills the vitality of food and some cooking methods are more destructive than others, such as microwave and the kitchen oven.

Quality notes: the scent, color and taste are indicators of the freshness of the food and will deteriorate rapidly with the loss of vitality.

fruits, those natural products consisting essentially of edible pulp around the seeds, cover the fruits of noble trees, commonly called "fruit", and those of plants, more or less close to the land we call the "fruits" (wild and blueberries, for example), or "fruits of the garden (pumpkins, peppers, tomatoes, cucumbers, etc.)..

The human being for millions of years has not slept in a house, then that is a comfort recently. None of this si sente di dire che l'uomo é fatto per il tricamere in cemento o per la villa, ma tutt'al più che vi si adatta con comodità. Nessuno si sognerebbe di dire che l'uomo é nato per andare al ristorante, anche se risulta comodo quando non si ha tempo per cucinare.L'uomo invece é nato per i frutti, anche se si adatta a sopravvivere di carne o di merendine al latte.

La frutta è un alimento completo in grado di nutrire l’organismo in modo equilibrato. Essa è considerata un cibo sensuale e magico in grado di deliziare i sensi con il suo gusto, il suo odore e i suoi colori. All'uomo si addicono solo i frutti crudi (cioè "vivi"), carnosi e dolci, che costituirono la sua unica fonte di alimentazione nella prehistory and containing more or less the same average percentage of water present in the human body (65%).

Sources: Prof. Armando D'Elia and James Bo

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