Friday, April 3, 2009

Brazillian Waxing Costs In Louisville, Ky

Aria e acqua sono alimenti

Nothing is more important than the pure air of the mountains. Move away from the city is the first step to a healthy life. In the words of Silvano Agosti, humans no longer live in cities now, and there are enough. Among the techniques used to improve breathing as "qi gong" (thousand), the "rebirting" American Leonard Orr (the seventies), the "biorespirazione" French Mérien Désiré (eighties).

After the air is important to emphasize the fundamental value of water for our salute.Se your diet is "conventional" non-carbonated drink water - preferably "live" source - (a half hour before or two hours after food) order not to dilute the gastric juices.

Fruits and vegetables are often filled with water, so if you eat smarter and healthier then, there is no need to drink water.

Dr. Emoto developed a technique to examine under a microscope and photographed the crystals that form during the freezing of different types of water. Through this technique it is possible to photograph the crystals obtained by the freezing of water subjected to vibration not only of words or music, but also di pensieri e stati d'animo. L'acqua è infatti in grado di registrare la vibrazione di una energia estremamente sottile, definita nella cultura giapponese Hado.

I cristalli dell'acqua modificano la propria struttura in relazione dei messaggi che ricevono. L'acqua sottoposta alle vibrazioni di parole e pensieri positivi forma dei cristalli bellissimi simili a quelli della neve, l'acqua sottoposta alle vibrazioni di parole e pensieri negativi reagisce creando strutture amorfe e prive di armonia.

La Terra è coperta per il 70% della sua superficie di acqua, la stessa proporzione presente in un corpo umano. La neve, che cade sulla Terra da milioni di anni, contiene cristalli simili tra loro ma diversi uno dall'altro. Ogni cristallo porta in sé un'informazione. Più precisamente, la geometria del cristallo è l'informazione stessa che si cristallizza.

0 comments:

Post a Comment